Каталог меблів

Кухні. Створіть собі фон для гарного настрою.

Комплекти кухні

Сприяють бездоганному стилю і гарному апетиту.

Кухонні куточки

Економлять простір та об'єднують людей.

Стільниці для кухні

Надійність і стиль, який підходить як класичній, так і сучасній кухні.

Комплектуючі до кухонь

Вдоскональте кухню маленькими деталями!

Для кожної господині головна кімната в домі це, звичайно, кухня. Саме в цій кімнаті проводиться багато часу за сніданками, обідом та вечерею. Важливо, щоб меблі в даній кімнаті були функціональні, ергономічні та красиві. Купити кухню в Одесі за низькою ціною можна в інтернет – магазині Українські меблі.

Які кухні в Одесі представлені на нашому сайті?

  • Модульні кухні. В інтернет – магазині Українські меблі представлена велика кількість модульних варіантів кухонь. За допомогою таких систем Ви самі можете зібрати кухню, зважаючи на габарити Вашого приміщення та ціну. Моделі, які Ви можете знайти в нас на сайті від відомих виробників, таких як: VIP-master, БМФ, Комфорт меблі, Мебель Сервіс, Світ Меблів та Сокме. Дані виробники використовують ДСП і МДФ матеріали та якісну фурнітуру. Також можна замовити кухню з дотягуючою фурнітурою, що дозволить Вам безшумно закривати шухлядки та дверцята. Фабрики представляють широку палітру кольорів, за допомогою яких Ви можете підібрати кухонні меблі в Одесі які підійдуть під Ваш інтер’єр.
  • Готові кухні. Окрім модульних систем в нас також можна купити меблі на кухню, які уже сформовані професіоналами. Вам залишається тільки вибрати модель та колір який Вам найбільше імпонує. Вироби можуть бути матові, глянцеві, плівкові або фарбовані. Додатково до кухні можна замовити стільницю, плінтуса та інші комплектуючі які представлені в нас на сайті.

Які основні переваги нашого інтернет – магазину?

Наш сайт працює уже більше 5 років та представляє понад 10000 товарів з них понад 200 моделей кухонних меблів. Ми співпрацюємо тільки з відомими та провіреними фабриками. Наш сайт продає меблі як в Одесі так і по всій Україні. В нас працюють кваліфіковані менеджери які знають про меблі все та дадуть відповіді на всі Ваші запитання, організують швидку доставку та якісну збірку. Замовити кухню можна по телефону або оформити замовлення на сайті.

Якщо Ви досі не знаєте де купити кухню в Одесі не дорого тоді заходьте в інтернет – магазин Українські меблі та купуйте якісні та стильні вироби не виходячи з дому.